Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

«Φτωχές» οι εκδηλώσεις του Πάσχα....

Πεδίο αντιπαράθεσης έγιναν οι φετινές εκδηλώσεις για το Πάσχα στη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λιβαδειάς.

Από τη μια η κρίση και από την άλλη η άσχημη οικονομική κατάσταση του δήμου, περιόρισαν τον προϋπολογισμό των εκδηλώσεων στις 51.000 ευρώ, ποσό κατά πολύ χαμηλότερο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.
Αποτέλεσμα η δημοτική αρχή να δεχθεί κριτική, από όλη σχεδόν την αντιπολίτευση ,για υποβάθμιση του παραδοσιακού Πάσχα της Λιβαδειάς, το οποίο κάθε χρόνο επισκέπτονται πάνω από 2.500 πολίτες, από διάφορες περιοχές της χώρας.
Πούλου, Μητάς και Γκριτζάπης τόνισαν ότι θα πρέπει να δοθεί μεγαλύτερη βαρύτητα στον εορτασμό του Πάσχα, για τον οποίο είναι ξακουστή η Λιβαδειά, είτε περικόπτοντας άλλες εκδηλώσεις είτε αναζητώντας χορηγούς.

Πιο συναινετικός ο Ν. Κοτσικώνας επικέντρωσε την κριτική του στο ποσό που προβλέπεται να διατεθεί για βεγγαλικά και ανέρχεται στις 4.500ευρώ.
Οι εκδηλώσεις θα περιλαμβάνουν μουσικό πρόγραμμα με το γνωστό Λειβαδίτη τραγουδιστή Γιάννη Τάσσιο, το βράδυ της Κυριακής.

Ενώ το πρωί της Κυριακής τοπικά μουσικά και χορευτικά συγκροτήματα θα προσφέρουν ένα παραδοσιακό γλέντι στους επισκέπτες, στο χώρο της Κρύας όπου στήνονται οι λάκκοι του δήμου.
http://www.siriosfm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου