Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Aλλος για δήμαρχος;

Τη δημιουργία Γραφείου Εθελοντισμού στο Δήμο Λιβαδειάς, προτείνει ο πρώην αντινομάρχης Βοιωτίας και υπεύθυνος του τομέα εθελοντισμού της Ν.Ε του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Νταλιάνης ,με μια μακροσκελή ανακοίνωση στην οποία περιγράφει τις αξίες του εθελοντισμού και της κοινωνικής προσφοράς.

Η νέα παρέμβαση του, κατά πολλούς δεν είναι άσχετη με την ονοματολογία για τις δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου. Μετά την κατάργηση των νομαρχιών θεωρείται σίγουρο ότι πολλά στελέχη τους θα αναζητήσουν θέση στο νέο αυτοδιοικητικό τοπίο που θα δημιουργηθεί με την εφαρμογή του Σχεδίου Καλλικράτης. Ο κ. Νταλιάνης είναι ήπιων τόνων, με προσβασιμότητα στις νεώτερες ηλικίες, εμπειρία που φέρνει μαζί του από την ενασχόληση με τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση και δεξιές οικογενειακές ρίζες που του εξασφαλίζουν διεισδυτικότητα και στο συντηρητικό χώρο.
Τα προσόντα αυτά θεωρούνται αρκετά για να μπει στο κάδρο των υποψηφιοτήτων από το χώρο του ΠΑΣΟΚ, καθώς θεωρείται κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι το ΠΑΣΟΚ στη Λιβαδειά δεν μπορεί να πάει με το σημερινό δήμαρχο Δ. Τσιφή. Ο κ. Τσιφής έχει φέρει σε δύσκολη θέση το κόμμα του με τις επιλογές του και τις επιθέσεις κατά του τύπου γεγονός που οδηγεί πολλούς στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για «καμένο χαρτί».
http://www.siriosfm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου