Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Παραίτηση του Δ.Σ ΔΕΥΑΛ ζήτησε η Γ. Πούλου....

Την παραίτηση των μελών του Δ.Σ της ΔΕΥΑΛ ζήτησε η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου Λεβαδέων Γιώτα Πούλου, καθιστώντας το, στην ουσία, συνυπεύθυνο για την άσχημη οικονομική πορεία της επιχείρησης.

Η κ. Πούλου ζήτησε για μια ακόμη φορά έλεγχο από το Σώμα Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης και μπροστά στην απροθυμία του δημάρχου για κάτι τέτοιο, δήλωσε ότι η αντιπολίτευση θα προκαλέσει νέα συζήτηση για το θέμα.
Διφορούμενη είναι η στάση του δημάρχου και προέδρου της ΔΕΥΑΛ Δ. Τσιφή, καθώς από τη μια δηλώνει ότι επιθυμεί τον έλεγχο «στο άμεσο μέλλον» και από την άλλη επικαλείται νομικά κωλύματα.

Μετά τις αποκαλύψεις για παράνομα επιδόματα, στο συμβούλιο της 8ης Μαρτίου που είχε αποκλειστικό θέμα τη ΔΕΥΑΛ, εκ νέου στη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του οργάνου το θέμα τέθηκε και πάλι, με το δήμαρχο να δηλώνει αρχικά ότι δεν έχει γίνει «καμία κίνηση». Στη συνέχεια ενημέρωσε για την απόφαση του Δ.Σ να διεκδικήσει την επιστροφή όσων αποζημιώσεων δόθηκαν και ήταν πάνω από 15.000ευρώ, τονίζοντας παράλληλα ότι τα επιδόματα δίνονται νόμιμα βάσει της κλαδικής σύμβαση των εργαζομένων και του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας. Απέφυγε όμως να απαντήσει στο θέμα των επιδομάτων που λαμβάνει ο Δ/ντης της ΔΕΥΑΛ.
Να σταματήσει «η σπέκουλα και οι ανεύθυνες φωνές» κατά των επιδομάτων, ζήτησε ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας Ν. Κοτσικώνας.
http://www.siriosfm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου