Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Μ. Μαΐλης: "Είμαστε αντίθετοι με το Σύνταγμα"!......

«Είμαστε αντίθετοι με το Σύνταγμα!!! Δε συμφωνούμε και το έχουμε καταψηφίσει. Είναι αντιλαϊκό» είπε ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ μιλώντας στο Mega.
Σε ερώτηση αν το Σύνταγμα πρέπει να γίνεται σεβαστό ο Μάκης Μαΐλης απάντησε: «Εμείς είμαστε αντίθετοι με το Σύνταγμα. Δε συμφωνούμε και το έχουμε καταψηφίσει. Είμαστε υποχρεωμένοι; Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να συμφωνήσουμε. Είναι Σύνταγμα αντιλαϊκό».

Ο βουλευτής του ΚΚΕ παρενέβη τηλεφωνικά στο κεντρικό δελτίο του καναλιού προκειμένου να απαντήσει στα όσα είπε για το ΚΚΕ ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. «Ο κ. Μητσοτάκης ήρθε να βάλει πλάτη στο ότι πρέπει να πληρώσουν την κρίση τα θύματα και όχι η κερδοφορία του κεφαλαίου» τόνισε ο εκπρόσωπος του κομμουνιστικού κόμματος.
Για το ΚΚΕ το μόνο δίκαιο είναι του εργαζόμενου λαού και όχι τα συμφέροντα των λίγων, συμπλήρωσε, σημειώνοντας ότι τα μέτρα θα βρουν την απάντηση που τους ταιριάζει. Στην επισήμανση ότι στην αστική δημοκρατία νόμος είναι αυτό που ψηφίζει το κοινοβούλιο, απάντησε ότι η πλειοψηφία του λαού δε συμφωνεί με τα μέτρα.
«Η κατάσταση δεν είναι δύσκολη για όλους αλλά για την εργατική στάση και τα λαϊκά στρώματα και εύκολη για εκείνους που έχουν θησαυρίσει με τον ιδρώτα και το αίμα εκατομμυρίων εργαζομένων.

«Τα όποια μέτρα κριθούν ως απολύτως αναγκαία δεν είναι στο χέρι μας να τα πάρουμε ή όχι. Έχουμε άλλο δρόμο ή δεν έχουμε, είναι το ερώτημα. Η ΝΔ πρέπει να τα στηρίξει κατά τον ίδιο τρόπο που τα στηρίζει η κυβέρνηση. Το ίδιο και τα άλλα κόμματα» δήλωσε στο Mega ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. «Ανυπακοή σημαίνει επανάσταση, σημαίνει εμφύλιο πόλεμο», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου