Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Η απάντηση του ρ/σ Σειριος fm στο βιβλιοπωλείο Σύγχρονη Έκφραση, για το επεισόδιο με τον Π. Τσίμα.

Ο Σείριος FM, εδώ και 18 χρόνια με υπευθυνότητα, αμεροληψία και σοβαρότητα, που δεν έχουν αμφισβητηθεί, συμβάλλει στην ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας, χωρίς να χρειάζεται να καταφύγει σε μεθόδους παραπληροφόρησης και κιτρινισμού, όπως τον κατηγορεί η ιδιοκτησία του βιβλιοπωλείου «Σύγχρονη Έκφραση».

Με έκπληξη, διαβάσαμε στην ιστοσελίδα του βιβλιοπωλείου , το λίβελλο κατά του σταθμού μας, με αφορμή τις αποδοκιμασίες που δέχθηκε ο Παύλος Τσίμας έξω από το βιβλιοπωλείο, όπου είχε κληθεί να παρουσιάσει το νέο του βιβλίο.
Από τα αναφερόμενα σε αυτή, επιβεβαιώνεται πλήρως το συγκεκριμένο γεγονός και αυτό από μόνο του τα λέει όλα.
Λυπούμαστε μόνο, που δεν μετρήσαμε πόσα ακριβώς ήταν τα άτομα που διαμαρτύρονταν (20 ανέφερε ο σταθμός, 15 λέει το βιβλιοπωλείο), οποία μεγάλη παραπληροφόρηση!!.
Λυπούμαστε ακόμη που δεν μετρήσαμε ακριβώς πόσα αβγά ρίχτηκαν!! όσο για αυτό που πέτυχε τον κ. Τσίμα, ο σταθμός διαθέτει σχετικές μαρτυρίες.
Αν ο κιτρινισμός, αφορά στην ύπαρξη ή όχι πανό, τότε αυτό μηδαμινή σημασία για τη σημασία της αποδοκιμασίας, την οποία απλά παρουσιάσαμε χωρίς να πάρουμε θέση.
Καλούμε όμως τον ιδιοκτήτη του βιβλιοπωλείου, να επαληθεύσει εάν ισχύει ή όχι, αυτό που φέρεται να είπε στους διαμαρτυρόμενους, ότι «η κρίση πλήττει όλους και τον Π. Τσίμα», γιατί έτσι θα πέσουν οι μάσκες.


Υ.Γ. Μέχρι σήμερα, ουδέποτε, η ιδιοκτησία του βιβλιοπωλείου, είχε διαμαρτυρηθεί, που «ο σταθμός της παραπληροφόρησης και του κιτρινισμού» προέβαλλε μέσω της ιστοσελίδας του, τις διάφορες εκδηλώσεις του και μάλιστα χωρίς κανένα οικονομικό όφελος.
Διαβάστε τι γράφει η ιστοσελίδα του βιβλιοπωλείου για τον σταθμό μας:
http://sigxroniekfrasi.blogspot.com/2012/02/fm.html

http://www.siriosfm.gr/?p=33288

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου