Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

.....για την αποχωρηση του Προεδρου της Δημοκρατιας και τις παρελασεις.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έπρεπε ο ίδιος να προστατέψει τον θεσμό που υπηρετεί μένοντας και υπομένοντας την όποια ομάδα τον αποδοκίμαζε η ακόμη και τον έβριζε.
Δεν έχει το δικαίωμα να μιλάει για πλειοψηφίες από την στιγμή που είναι εκεί για να προστατεύει την Δημοκρατία (πράγμα που φυσικά δεν έχουμε) και για μέτρα που "δικαιολογούν οι πολίτες" παίρνοντας το μέρος της κυβέρνησης!

Όταν ο ίδιος εμφανίζεται διχαστικός λοιπόν πως περιμένουν από τον εξοργισμένο κόσμο να κάνει το αντιθετο,που για να μην ξεχνιόμαστε κάποιοι του έδωσαν το δικαίωμα να είναι εξοργισμένοι (κυβερνηση,πολιτικομιντιακοτραπεζικο κλπ σύστημα).

Ήταν πολύ λάθος η στάση του "σηκώνομαι και φεύγω" και μόνος του θα πρέπει το βράδυ αντί να ζητάει από εμάς να κάνουμε «αυτοκριτική» πριν πέσει για ύπνο

να αναλογιστεί αν έπραξε σωστά πρώτα αυτός, ως πρώτος πολίτης της χώρας ο οποίος οφείλει να ακούει την διαμαρτυρία έστω και ενός πολίτη (πόσο μάλλον δεκάδων χιλιάδων σε όλη την Ελλάδα!). Άλλωστε για αυτό βρίσκεται εκεί!

Είναι ο θεματοφύλακας της Δημοκρατίας-ενότητας του λαού!

Εκτός κι’αν έχει άλλη άποψη ο ίδιος!

Υ.Γ. Σε οτι αφορα τις παρελασεις απορω ακομη γιατι δεν εχουν καταργηθει.
Υπαρχουν πολλοι καλυτεροι τροποι να τιμας τους αγωνες και τους ηρωες της χωρας απο τα "ξεπερασμενα πανηγυρια" που λεγονται παρελασεις!
Που αλλου αλλωστε γινονται ακομη εκτος απο την Ελλαδα?.....
Ζητω το Εθνος!.....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου