Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Περαστικά μας.

Τελικά, έγινε και αυτό. Την είδηση της χρεοκοπίας της χώρας την μετέδωσαν οι ίδιοι τηλεδημοσιογράφοι που αποθέωναν τις κυβερνήσεις που οδήγησαν τη χώρα στη χρεοκοπία. Την είδηση της χρεοκοπίας της χώρας την μετάδωσαν τα κανάλια των νταβατζήδων της διαπλοκής που ξέσκισαν -και ξεσκίζουν ακόμα- τη χώρα και θα έπρεπε να είναι στη φυλακή.


Μην ξεχάσετε να αγοράζετε κάθε μέρα τις εφημερίδες τους. Πρέπει να είστε κανονικοί ραγιάδες. Πρέπει να αποδείξετε πόσο δουλοπρεπείς είστε.

Τον Ιανουάριο του 2010 έγραφα -και έλεγα- για το θέμα. Διαβάστε και ακούστε: «Μια μικρή παρατήρηση».

Eίναι λίγο περίεργο να σε ενημερώνουν, για το τι πρέπει να κάνει η Ελλάδα για να βγει από την κρίση, όλοι αυτοί οι μεγαλοδημοσιογράφοι, τα αφεντικά των οποίων έκαναν τρελά πάρτι με όλες τις κυβερνήσεις. Πάει πολύ να σου κουνάνε το δάκτυλο για τη σωτηρία της Ελλάδας όλοι αυτοί που είχαν βουτήξει τις χερούκλες τους μέσα στα κρατικά ταμεία και τρώγανε με χρυσά κουτάλια. Οι ίδιοι μεγαλοδημοσιογράφοι που αποθέωναν επί χρόνια τις κυβερνήσεις που οδηγούσαν τη χώρα από επιτυχία σε επιτυχία, θα μας δώσουν τώρα οδηγίες για το τι πρέπει να κάνουμε για να αποφύγουμε τη χρεοκοπία; Εδώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου