Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

H ξιπασμένη ΕΡΤ μετέδιδε τον αγώνα λες και ήταν γιουσουφάκια του Τάσου Μητρόπουλου.


Την χαριστική βολή σε ένα έτσι και αλλιώς απαξιωμένο πρωτάθλημα έδωσαν στο Καραϊσκάκη ο καλόπουλος και οι βοηθοί του. Δεν μέτρησε κανονικό γκολ του Παναθηναϊκού, δεν δόθηκε πέναλτυ υπέρ των φιλοξενουμένων ενώ ο Ολυμπιακός κέρδισε με γκολ οφσάιτ.

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ την οποία πληρώνουμε ΟΛΟΙ οι φορολογούμενοι και ...όχι μόνο οι ΟΠΑΔΟΙ του Ολυμπιακού!

Ο ολίγιστος Αντώνης Σαμαράς παρακολουθεί χαμογελαστός μια δολοφονία. Με το άλλοθι ότι είναι "φίλαθλος" του Ολυμπιακού...
Ο ηγετίσκος Αντώνης Σαμαράς, αντί να δηλώσει οργισμένος για το δολοφονικό θέαμα που προηγήθηκε, χαμογελά επειδή "κέρδισε" (κατά το "να κερδάει μόνο ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω, οι άλλοι να πάνε να γ@μηθούν...", του Θωμά Μητρόπουλου), η αγαπημένη του ομάδα.


Τα "μέσα" που χρησιμοποίησε για να κερδίσει δεν αφορούν τον Σαμαρά η τον λαλίστατο Μιχελάκη.
Ούτε φυσικά τον Χρύσανθο Λαζαρίδη, ούτε τον Φαήλο Κρανιδιώτη.
(Τιμητική και για το διαδίκτυο η επικριτική στάση του Antinews.gr)

Oι ύβρεις του εφοπλιστή Μαρινάκη που επιχειρεί ν αντιγράψει τον Κόκκαλη (παρότι τα μεγέθη τους δεν συγκρίνονται), άφησαν αδιάφορο τον ηγετίσκο Σαμαρά.

Η δολοφονία του αθλητικού πνεύματος άφησε αδιάφορο τον ... ηγετίσκο Σαμαρά.
Για το τερατούργημα που παρακολούθησε δεν είχε ούτε ένα σχόλιο να κάνει.

Το έχουμε ξαναπεί: H άτυχη Ελλάδα ψυχορραγεί στα χέρια ηγετών, που είτε είναι ντιντήδες από το Brokeback mountain της Βοστώνης, είτε είναι γιουσουφάκια επιχειρηματικών συμφερόντων -με τα προσωπικά τους τηλέφωνα να φιγουράρουν σε σεσημασμένες ατζέντες-, είτε είναι ολίγιστοι από τη φύση τους, ιδανικοί όμως για το ρόλο των αχυρανθρώπων.

Φυσικά υπάρχουν και οι εξαιρέσεις...

Και ο Λοβέρδος που περιμένει να γίνει πρωθυπουργός με τη βοήθεια των καννιβάλων του Ολυμπιακού, στο πλευρό του Μαν. Αναγνωστάκη.
Σαν τα πιτσουνάκια.

Λοβέρδος και Αναγνωστάκης σε κάθε παιχνίδι του Ολυμπιακού έρχονται, παρακολουθούν το ματς και φεύγουν μαζί.

Το μοναδικό δίδυμο πολιτικών και δημοσιογράφων που συμπεριφέρονται σαν κολλητοί, προκαλώντας το κοινό αίσθημα.
Δεν τους χαιρέτησε κανείς.
Φυσικά... και έχουν δικαίωμα να παρευρίσκονται κοινωνικά. Να μην ζητούν τα ρέστα όμως μετά εάν τους κράζουμε κανονικά...

http://www.kourdistoportocali.com/
http://fimotro.blogspot.com/2011/02/blog-post_2048.html#more







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου