Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Έχει ένα όνειρο…


Για την κ ακρίβεια έχει πολλά όνειρα. Αλλά κυρίως το όνειρο Έλληνες και μετανάστες εργαζόμενοι να δουλεύουν χωρίς δικαιώματα. Απλώς κάποιος πρέπει να είναι κάτω από τον Έλληνα εργαζόμενο για να νομίζει ότι δεν είναι στον πάτο.


Αυτός είναι πρωθυπουργός! Όπως δήλωσε από τη Φιλανδία κατανοεί τις διαμαρτυρίες των πολιτών και μάλιστα θα ήθελε να συμμετέχει κι αυτός μαζί μας γιατί δεν είναι ευτυχής με τα όσα συμβαίνουν. Φυσικά ως πρωθυπουργός δεν μπορεί να το κάνει και για να βοηθήσει στέλνει τα ΜΑΤ να συμμετέχουν στη θέση του σε κάθε διαμαρτυρία. Είναι άλλωστε σύνηθες όταν βρίσκεσαι σε μία χώρα να δείχνεις κατανόηση για τις κινητοποιήσεις που συμβαίνουν σε μία άλλη.


Και συμπλήρωσε ο εμπνευσμένος πρωθυπουργός: “Δεν αρκούν, όμως, οι διαμαρτυρίες. Πρέπει να αλλάξουμε τη χώρα μας. Είμαστε αποφασισμένοι να το κάνουμε και νομίζω ότι και ο Ελληνικός λαός είναι αποφασισμένος».” Σε ελεύθερη μετάφραση είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε να αντιμετωπίζουμε το χρέος με την ομοιοπαθητική μέθοδο. Να το αυξάνουμε ραγδαία.
 

Εξέφρασε παράλληλα ο σπουδαίος οραματιστης την ελπίδα «να καταφέρουμε, ει δυνατόν, να καταστούμε Φινλανδία του Νότου. Δεν γνωρίζω σε ποιο βαθμό θα το καταφέρουμε, πάντως, πραγματοποιούμε πλειάδα αλλαγών». Και είναι ειλικρινής η πρόθεση του πρωθυπουργού καθώς ένα μικρό μέρος των Ελλήνων ήδη ζουν πράγματι ως η Ελβετία του Νότου. Η μεγάλη πλειοψηφία βέβαια πλησιάζει σταθερά στο να ζει στην Ουγκάντα του βορά. Δύο χώρες σε μία. Αλλά έτσι συμβαίνει σε όλες τις πολιτισμένες χώρες. Σε αυτές τις περιπτώσεις το πρόβλημα κάθε κυβέρνησης είναι να μην γίνουμε η Αίγυπτος του βορά.


Και μιας και πρέπει να ζήσει και το blog μας ας βάλουμε και καμία διαφήμιση.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου