Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Γυμνή η Katy Perry στο νέο της video clip!....

H Katy Perry τα 'πέταξε όλα' και ξάπλωσε γυμνή πάνω σε ένα μαξιλάρι φτιαγμένο από μαλλί της γριάς στο νέο της video clip για το τραγούδι της 'California Gurls'.
O Snoop Dogg, εν τω μεταξύ, παίζει το επιτραπέζιο παιχνίδι 'Candyfornia' το οποίο είναι ένας συνδυασμός του 'Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων' και του 'Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας'.
“Μου αρέσει η ιδέα το ότι είναι σαν επιτραπέζιο παιχνίδι” είπε η Katy Perry στο MTV για την σκηνή που εμφανίζεται ο Snoop Dogg. “Είναι κάτι σαν το Candy Land. Αυτό ίσως ήταν ένα από τα αγαπημένα μου παιχνίδια. Μου αρέσει να θυμάμαι αυτές τις αγνές παιδικές στιγμές και να τους προσθέτω μια 'άτακτου κοριτσιού', φυσικά”.
“Συνεχίζω στην Candyfornia”, είπε εξηγώντας την επόμενη σκηνή, “πιάνομαι στο μέρος με τα ζαχαρωτά-φίδια όπου γίνεται πολύ επικίνδυνο και δεν ξέρω από ποιο κλαδί να πιαστώ για να φτάσω στα -από μαλλί της γριάς- σύννεφα”. Το video κλείνει με την Katy Perry να εκτοξεύει γαρνιτούρα στην κάμερα αλλά και στα Gummy Βears μέσω του ειδικά διαμορφωμένου σουτιέν που φοράει.
Σκηνοθέτης του video clip είναι ο Mathew Cullen. Το 'California Gurls' είναι το πρώτο single απο το επερχόμενο album της Katy Perry, 'Teenage Dream' και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ στις 24 Αυγούστου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου