Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Χάθηκε η μπάλα.

Ανταπόκριση από το Ντέρμπαν / http://pitsirikos.net/


Με προπόνηση μέσα στη ζούγκλα συνεχίστηκε η προετοιμασία των διεθνών μας για τον κρίσιμο αγώνα με τη Νιγηρία.

Σε μια προσπάθεια να ανυψώσει το ηθικό των παικτών, ο Ότο Ρεχάγκελ τους αμόλησε γυμνούς, ξυπόλητους και άοπλους ανάμεσα στα λιοντάρια και τις τίγρεις.

Το απόγευμα έγινε αγιασμός, στον οποίο χοροστάτησε ο μητροπολίτης Τανζανίας, Κονγκό και πάσης Ουγκάντας, Άμπαλος, ενώ στη συνέχεια οι παίκτες εξομολογήθηκαν στον πατέρα Εξωφυλαρούχα της μονής Μασάι.

Στον αγιασμό δεν παρέστησαν αυτή τη φορά ο Καραγκούνης, ο Χαριστέας και ο Σαμαράς, οι οποίοι έχουν ασπαστεί την Καμπάλα.

Οι τρεις παίκτες είχαν ενοχληθεί ιδιαίτερα επειδή υποχρεώθηκαν να παραστούν στον πρώτο αγιασμό και να ραντιστούν με το ζόρι, οπότε αποφάσισαν να δείξουν τη δυσαρέσκειά τους στον αγώνα με τη Νότια Κορέα και να παίξουν με προκλητική αδιαφορία, ενώ οι ελληνορθόδοξοι συμπαίκτες τους αδιαφορούσαν εξίσου προκλητικά.

Χτες το βράδυ, οι παίκτες της εθνικής συγκεντρώθηκαν στο δωμάτιο του Αλέξανδρου Τζόρβα, για να συζητήσουν τον τρόπο με τον οποίο θα αγωνιστούν στα παιχνίδια με τη Νιγηρία και την Αργεντινή.

Ο Φάνης Γκέκας υποστήριξε πως, αν νικήσουν τη Νιγηρία και την Αργεντινή, θα αποσπάσουν την προσοχή του ελληνικού λαού από τα τεράστια προβλήματά του και θα προσφέρουν στήριξη στην κυβέρνηση, οπότε είναι καλύτερα να μη συντρίψουν τους αντιπάλους μας και να κάτσουν να διασυρθούν, χάνοντας με 5-0.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε και η τοποθέτηση του Σωτήρη Νίνη, ο οποίος τόνισε ότι το ποδόσφαιρο είναι το όπιο του λαού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου