Τρίτη 6 Απριλίου 2010

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ. Ανακοίνωση για τα εισιτήρια.

Το παιχνίδι της 29ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Λεβαδειακό και την ΑΕΚ είναι εξαιρετικά σημαντικό για την προσπάθεια που κάνουν οι Βοιωτοί για παραμονή στα σαλόνια της Σούπερ Λιγκας. Για μια ακόμα εντός έδρας αναμέτρηση των «πρασίνων» ορίστηκε γενική είσοδος με 10 ευρώ και η διάθεση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει από το πρωί της Τρίτης.

Η ανακοίνωση:
«Άρχισε η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα της Κυριακής με την ΠΑΕ ΑΕΚ και παρουσιάζουν μεγάλη ζήτηση.
Από την ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνεται ότι τα εισιτήρια του αγώνος θα διατίθενται μέχρι το Σάββατο 10 Απριλίου 2010 από την Μπουτίκ της ομάδος «ΑΠΟΛ Shop», οδός Φίλωνος 3, αποκλειστικά στους φιλάθλους του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, στην τιμή των 10 Ευρώ.
Ως γνωστόν, από την Αστυνομική Διεύθυνση, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η διάθεση εισιτηρίων σε φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδος ΠΑΕ ΑΕΚ.
Εάν τα εισιτήρια που θα εκδώσει η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, εξαντληθούν μέχρι το Σάββατο, τότε γίνεται γνωστό στους φιλάθλους ότι δεν θα λειτουργήσουν εκδοτήρια στο Δημοτικό Στάδιο την ημέρα του αγώνα και θα απαγορεύεται η προσέγγιση στο γήπεδο σε όσους δεν έχουν εισιτήριο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου